S-MEDIA PORTAL

S media portal je jedan od najposećenijih portala u Srbiji sa tendencijom i daljeg rasta.

S media portal sakuplja vesti on-line medija u Srbiji i zatim ih, po zadatim kriterijumima koji se odnose na popularnost vesti na društvenim mrežama, prikazuje na aplikaciji. Novom tehnologijom, baziran na algoritmima koji popunjavaju sadržaj, S media portal objedinjuje veliki broj sajtova na jednom mestu i postaje agregator najčitanijeg sadržaja na socijalnim mrežama.

Kategorije su: vesti, sport, tabloid, zanimljivosti, sex i veze, dijete, IT, auto, zdravlje, hronika, horoskop, porodica, kuvar, putovanja.

ballman1

Google analytics

 
4,800,000 Broj prikaza
3,000,000 Broj poseta
900,000 Broj jedinstvenih poseta
3.5min Trajanje posete
 

CENOVNIK

cenovnik_radni_dan
*Cene su izražene u EUR valuti bez PDV-a
*Obračun valute se vrši po zvaničnom srednjem kursu NBS
Standardni baneri REACH MEDIA / POP UP BANERI PR TEXT BOX
Od standardnih dimezija banera Smedia.rs u ponudi ima baner 300 x 250 pix na dve pozicije (zona 1 i zona 2). • Na naslovnoj strani baneri su pozicionirani u sklopu teks boxeva vesti koje se spuštaju u beskonačan scroll stranice. • Na unutrašnjim stranama baneri su pozicionirani u gornjem desnom delu stranice. Ekstenzije banera koji su u upotrebi su: JPEG , GIF, SWF
floater
box banneri zona1 zona2
Preuzmi cenovnik
radijski-sat
U okviru portal Smedia.rs omogućeno je pozicioniranje POP-UP oglasnih rešenja različite vrste. Trenutno u ponudi imamo sledeće formate banera :
  • FLOOATERPlivajući baneri koji se prikazuju određenom broju jedinstvenih korisnika u interval koji se definiše od strane klijenta
  • TAKE OVERbaneri koji prilikom učitavanja sajta preuzimaju celokupnu stranicu u full screen modu
  • PEEL OFFbaneri koji imitiraju zakrivljeni list papira u desnom gornjem uglu stranice
  • EXPAND 300 x 250baneri koji uvećavaju svoju površinu nakon korisničke akcije
  • VIDEO BANERI 300 x 250 implementacija video playera u dimenzije banaera 300 x 250
floater
take over baner
peel off baner
expand
video baner 300 250
radijski-sat
U okviru sadržaja možemo generisati ciljanu vest o klijentu koja se pojavljuje u listi vesti na određenoj kategoriji. U okviru teksta ( 300 – 500 karaktera, može da se pozicionira i foto galerija, video, link ka dodatnom sadržaju od važnosti za klijenta). Vest će biti povezana sa kategorijom koja je povezana sa delatnošću klijenta. Trajanje vesti u okviru sadržaja može da bude od 3 – 10 dana.
oglasi_ballman