email
+381 11 40 40 445
email
+381 11 40 40 410
email

RADIO S

Život dobro zvuči

Kombinacijom domaće pop muzike, informativnog programa i zanimljivih kontakt emisija, Radio S godinama drži primat u našem etru kao radio stanica kojoj se najviše veruje!

Radio S je počeo sa radom pre skoro 20 godina- krajem avgusta 1994. godine. Od početka, koncipran je kao muzički radio koji emituje pop, rok i zabavne hitove uz kratke govorne segmente koji su informativni i sadržajni. Muzička šema bazirana je na domaćoj muzici, a inostrana muzika zastupljena je u programu sa pop i rok hitovima osamdesetih i devedesetih godina.

Radio S je 2006. godine dobio nacionalnu frekvenciju na konkursu koji je raspisala Republička radiodifuzna agencija. Prema istraživanjima koje svakog meseca sprovodi Ipsos– Strategic Marketing, Radio S je najslušanija nacionalna radio stanica u Srbiji!

podaci firme
radio s

oglašavajte se kod nas

naše aktivnosti

Radio S vešala
Radio S u saradnji sa MK mountain resortom smislio je zanimljivu igru za slušaoce u trajanju od tri nedelje. Interaktivna igrica „Vešala“ dala je slušaocima mogućnost da za minut pogode traženu reč , odnosno pojam koji ima veze sa Kopaonikom. Crtali smo glavu, ruke, noge i telo, što znači da je slušalac imao pravo na četiri promašaja. Kada se pogodi traženi pojam, slušalac je dobijao vredne nagrade. Neke od nagrada su Kopaonik open summer tour paket koji podrazumeva: streličarstvo, paraglajding, avantura park, jahanje, alpinizam, ali i spa wellnes vikend za dvoje. U MK mauntain resortu na Kopaoniku.
UKOLIKO VAM SE DOPADA, OVA AKCIJA MOŽE BITI VAŠA.
Redbull Flugtaga
Nacionalni Radio S bio je medijski prijatelj prvog srpskog „Redbull Flugtaga“. Ovo jedinstveno takmičenje u letenju na kojem su odvažni timovi i piloti dobili šansu da pokažu svoju kreativnost, inventivnost i avanturistički duh u pravljenju letelica koje pokreće ljudska snaga, privuklo je preko 200 hiljada posetilaca na Adu Ciganliju. Ova manifestacija održana je 127 puta u svetu, a prvi put u Srbiji.
UKOLIKO VAM SE DOPADA, OVA AKCIJA MOŽE BITI VAŠA.
Pronađi Srećka
'Potraga za Srećom' je akcija realizovana u saradnji Radija S i Olimpijskog komiteta Srbije uoči Olimpijskih igara u Londonu. Slušaoci su putem najslušanijeg radija dobijali instrukcije gde se nalazi osoba sa obeležjima maskote naših olimpijaca. Pomoć se sastojala iz nekoliko segmenata, a takmičari su imali za cilj da prvi pronađu 'Srećka' i tako osvoje vrednu novčanu nagradu. 'Srećka' smo krili u Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu, Pančevu...
UKOLIKO VAM SE DOPADA, OVA AKCIJA MOŽE BITI VAŠA.
ABC kviz
ABC kviz se zahvaljujući kompaniji Amoretti emitovao svakog radnog dana u jutarnjem programu Radija S. Svakog dana u drugom terminu, ali uvek u satu od 7h do 8h. U ovom zabavnom kvizu, za 30 sekundi slušalac je morao tačno da odgovori na 7 pitanja, ali tako da odogovor počinje na slovo koje je zadao rulet. Na primer slovo „B“, a pitanja su država, žensko ime, deo tela, reka, ime domaćeg pevača... Slatkim Amoretti paketima najviše su se obradovali najmlađi članovi porodica dobitnika.
UKOLIKO VAM SE DOPADA, OVA AKCIJA MOŽE BITI VAŠA.
BIP BUP Skijanje
Decembar mesec na radiju S je bio u znaku bip I bup tonova. Bip- bup skijanje je zabavna, interaktivna igrica u kojoj su slušaoci učestvovali u zamišljenom ski slalomu gde su ih voditelji navodili da ne udare u prepreku. Sve što je trebalo da urade je da zapamte da je bup desno a bip levo I da svaki put kad čuju kombinaciju tonova bip-bup kažu levo-desno. Ko je uspešno odskijao 30 sekundi, dobio je vikend za dve osobe u prelepom hotelu Anđela na Kopaoniku, zahvaljujući MK Mountain Resortu.
UKOLIKO VAM SE DOPADA, OVA AKCIJA MOŽE BITI VAŠA.
Novogodišnji anđeo
Tokom decembra, kada sumiramo utisake iz godine za nama, mislimo i na one koji su uvek bili tu za nas. Taj neko je vaš anđeo za 2013 godinu, a zajedno sa Radijom S i “Gigatronom” mogli ste da ga nagradite jednim odličnim novogodišnjim poklonom, digitalnim fotoaparatom marke “Samsung”. U akciji koja je trajala tri nedelje slušaoci su prijavljivali svog novogodišnjeg anđela, i nominovali tu jednu, za njih posebnu osobu. Najdirljivije i najlepše priče objavljivali smo na radiju i naravno vaše anđele nagrađivali!
UKOLIKO VAM SE DOPADA, OVA AKCIJA MOŽE BITI VAŠA.
Muzički bingo
Najbolji pop i rok, legendarni izvođači, najveći svetski hitovi, to je muzika Radija S, muzika koju Srbija najviše voli! Slušajući našu muziku 45 slušalaca je od 1.og do 22.og oktobra osvojilo 45 telefona marke Samsung Galaxy Mini sa Radio S aplikacijom zahvaljujući Win Winu! Sve što je bilo na slušaocima je da slušaju muziku Radija S i kada čuju dobitni niz od tri pesme, na taktove treće pesme pozovu nas i osvoje fenomenalan smatphone. Voditelji su se jako lepo zabavljali, a dobitnici sa oduševljenjem dolazili da preuzmu nagradu!
UKOLIKO VAM SE DOPADA, OVA AKCIJA MOŽE BITI VAŠA.
Maxi zlatna korpa
Akcija maxi zlatna korpa trajala je tri nedelje na najslušanijem radiju u Srbiji! Sve što je trebalo slušaoci da urade je da slušaju Radio S i kad čuju znak za Maxi zlatnu korpu, pozovu nas i pogode ko je od 3 maxi kupca najmanje potrošio, odnosno čija korpa je korpa najveće uštede, maxi zlatna korpa! Savkog radnog dana imali smo tri zlatne korpe, troje slušalaca dnevno je pokušalo da pogodi ko je najmanje potrošio. Većina je imala sreće i osvojila vaučer za kupovinu u maxi prodavnicama i supermarketima u vrednosti od 5000 dinara. Oni koji su lošije računali i imali manje sreće osvojili su vaučer u vrednosi od 500 dinara za kupovinu. Akcija u kojoj svako ko učestvuje dobija završila se sjajno! Puno radovanja, puno pozitivnih komentara....
UKOLIKO VAM SE DOPADA, OVA AKCIJA MOŽE BITI VAŠA.
Neradni petak
UKOLIKO VAM SE DOPADA, OVA AKCIJA MOŽE BITI VAŠA.
Brojač
Radio S 19. aprila 2010. godine počeo je sa emitovanjem prvog radijskog rijaliti šoua u Srbiji! Glavne zvezde ovog šou programa bili su Brojač - Voja Nedeljković i Vozač – 37godišnji čovek po imenu Duško, koji radi za "Radio S" kao vozač i svakodnevno dobija određene zadatke koje treba da izvrši po celoj Srbiji.

Zadatak slušalaca bio je da prate Duškovo kretanje i prepreke na koje nailazi, a među njima su zahtevi njegove rodbine: Žene, bivše žene, troje dece, tasta, bivše tašte, kao i mnogobrojnih prijatelja kojima uvek treba nešto da se završi.

Svakog radnog dana Duško se uključivao u program "Radija S" i davao informaciju na kojoj se lokaciji nalazi, a Brojač, Voja Nedeljković, brojao kilometre koje je Vozač prešao. Na slušaocima je bilo da pokažu koliko poznaju grad u kojem žive i kažu koliko je Duško kilometara tog dana prešao. Rijliti je trajao do 31. maja, a slušalac koji je pogodio najpribližniji broj ukupnih pređenih kilometara dobio je novi "Reno tvingo".
UKOLIKO VAM SE DOPADA, OVA AKCIJA MOŽE BITI VAŠA.
Novogodišnja predstava Ben 10
Cilj Smart Media agencije koja je organizovala predstavu bio je da pored televizijskih i internet sadržaja koji se odnose na Ben Tena i njegovu družinu, uvede decu u magični svet pozorišta i uživo im dočara pobedu dobra nad zlom kao nečega čemu bi u životu trebalo da teže.

Više od 10.000 posetilaca Doma Sindikata 25. i 26. decembra 2010. godine, većinom dece, svojim toplim dušama pomogli su omiljenim junacima Ben Tenu i Gven da oslobode Deda Mraza! Na šest predstava u dva dana mališani su uživali i sa velikom pažnjom ali i interaktivnim učešćem uplovili u pustolovinu sa glumcima kako bi najpoznatiji “deka” na svetu bio oslobođen iz “hipergalaktičkog kaveza”.
UKOLIKO VAM SE DOPADA, OVA AKCIJA MOŽE BITI VAŠA.
UKOLIKO VAM SE DOPADA, OVA AKCIJA MOŽE BITI VAŠA.
Karavan
Karavan Radija “S” obišao je mnoge opštine i turističke destinacije. Organizuje se u saradnji između Radija S i određene opštine ili turističke organizacije. Dogovorenog dana, program najslušanijeg nacionalnog radija emituje se na otvorenom, a meštani imaju priliku da se druže sa voditeljima, fotografišu, učestvuju u zanimljivim igrama i karaokama, i osvajaju brojne poklone. Ovo je idealan poklon koji Radio S daruje slušaocima nekog mesta, a čelnici gradskih vlasti daju intervjue našim voditeljima. Celodnevna druženja uz najbolju muziku i sa najvernijim slušaocima!
UKOLIKO VAM SE DOPADA, OVA AKCIJA MOŽE BITI VAŠA.
Obećaj mi da...
Ekipa Radija S trudila se da učesnicima akcije "Obećaj mi da.." pomogne da dođu do idealne težine jer je to bilo prvo obećanje slušalaca. Saveti stručnjaka, treninzi, poseban režim ishrane, tretmani kavitacije i posebni „Duškovi saveti“, doveli su do odličnih rezultata posle mesec dana rada i truda. Jovica Sajčić uspeo je da skine 10 kilograma što mu je bilo dovoljno da osvoji nagradu od 40.000 dinara za kupovinu nove garderobe. Dame se baš nisu proslavile kada su u pitanju kilogrami, ali su u skidanju obima pokazale zavidne rezultate. Maja Vodeničarski je skinula šest, a Emilija Živković tri santimetra. Njih dve su nagrađene vaučerima u vrednosti od 10.000 dinara. Mlada mama Sanja Tansković nagrađena je ručkom za svoju porodicu.

Akciju su podržale brojne poznate ličnosti, a Bojana Stojković, Nina Radulović i Željko Samardžić obeležili su sa učesnicima kraj akcije i podelili svoje savete za dobar izgled.
UKOLIKO VAM SE DOPADA, OVA AKCIJA MOŽE BITI VAŠA.
Potraga za dijamantima
U avanturi „Potraga za dijamantom“ slušaoci su se prijavljivali, a oni čija se prijava po nečemu izdvojila, kontaktirani su i postajali su lovci. Imali su nekoliko zadatka koja su rešavali u mnogim gradovima, a uključivali su se sve vreme u program jer su im voditelji pomagali ali i zadavali zadatke. Brojne poznate ličnosti podržale su akciju, a upravo na koncertima Željka Samardžića, Tap 011, Parnog valjka, Harija Mata Harija... kao i na predstavi „Pevaj brate“ dijamant je bio sakriven i pronađen. Lovci su najčešće dijamante poklanjali svojim dragim osobama, verenicima, suprugama, majkama...
UKOLIKO VAM SE DOPADA, OVA AKCIJA MOŽE BITI VAŠA.
Srbija je najlepša
S media portal i Radio S pokrenuli su akciju “Srbija je najlepša“ u kojoj su posetioci i slušaoci slali audio zapise, video zapise, fotografije i tekstove kroz koje su predstavili ono što je prema njihovom mišljenju najlepše u Srbiji. U dva meseca trajanja akcije pristiglo je više od 2000 sadržaja, a ceo projekat podržale su brojne poznate ličnosti koje su otkrile šta je za njih najlepše u našoj zemlji. Najuspešnijim učesnicima dodeljeni su vredni pokloni koje su darovali prijatelji akcije, a upriličeno je i veliko finale kao i izložba radova.
UKOLIKO VAM SE DOPADA, OVA AKCIJA MOŽE BITI VAŠA.
Moja tablica zvuči poynato
Tokom akcije “Moja tablica zvuči poznato” radio S u saradnji sa klijentom “Laptop centar”, delio je slušaocima vredne nagrade. Svakog dana u toku emisija, voditelji su čitali neku registarsku tablicu, i ukoliko se najmanje 3 karaktera poklapalo sa tablicama koje imaju slušaoci, morali su odmah da nas pozovu. Prvi slušalac koji se javio osvajao je televizor "Toshiba" led TV od 32”. Akcija "Moja tablica zvuči poznato" trajala je tri nedelje i svakog dana delili smo po jedan televizor.
UKOLIKO VAM SE DOPADA, OVA AKCIJA MOŽE BITI VAŠA.
Zbunjeni pevač
Dve nedelje koliko je trajala akcija “Zbunjeni pevač” slušaocima smo puštali numeru koja ima matricu jedne a tekst druge pesme. Tako smo pokušali da vas zbunimo a samo oni koji su uspeli da prepoznaju izvođače i tačne nazive pesama dobijali su vredne poklone iz bogatog “Win win” asortimana. Na taj način proverili smo koliko poznajete muziku radija S, ali smo se potrudili da vas dobro namučimo. Slušaoci su osvajali mešinu za veš, monitor, kolica PRIMEBEBE SMART red i auto sedište PRIMEBEBE, auto CD MP3 "Pionir", usisivače marke “Bosch”, “Bosch” peglu, 2x auto gume, tablet HP Slate, SKIL perač pod visokim pritiskom.
UKOLIKO VAM SE DOPADA, OVA AKCIJA MOŽE BITI VAŠA.
Pričaj k’o navijen
U okviru akcije "Pričaj k'o navijen" delili smo najmanje jedan tablet koji je obezbedio naš klijent “Gigatron”. U toku tri nedelje slušaoci su se javljali u emisije na Radiju S gde su morali da na zadati tajni predmet odmah kreiraju priču o tom proizvodu. Da bi dobili nagradu trebalo je da pričaju bez ikakve pauze, a specijalna prepreka je da se ne smeju koristiti ključne reči proizvoda! Ukoliko je slušalac uspeo da popuni vremenski okvir od 45 sekundi a da ne pogreši, odmah smo ga proglašavali radijskim ekspertom i osvajao je nagradu.
UKOLIKO VAM SE DOPADA, OVA AKCIJA MOŽE BITI VAŠA.
Venčanje Plazme i mleka
Deset dana je cela Srbija razmišljala na temu koji se to napoznatiji i najslađi srpski par venčava u Beogradu 2. aprila. Svakog dana na znak voditelja slušaoci Radija S su se javljali u program i pogađali ko su on i ona, par koji svi obožavaju. Oni koji bi pogodili dobili bi slatki paket i bili počasni gost na njihovom venčanju. Nažalost, niko nije pogodio i ostala je misterija do kraja, do samog čina venčanja. Ovo je definitivno par koji cela Srbija voli. Preslatki su i stvoreni jedno za drugo - Plazma i mleko.
UKOLIKO VAM SE DOPADA, OVA AKCIJA MOŽE BITI VAŠA.
infografika