O PRODUKCIJI

Mi znamo koliko je važno imati dobru IDEJU za prepoznatljivost vašeg brenda. Zato mi negujemo KREATIVNOST i DRUGAČIJI PRISTUP u kreiranju vaše kampanje. Mi smo TIM čiji je isključivi posao briga o vašem brendu, proizvodu ili usluzi. Sve što radimo izloženo je stalnom TESTIRANJU I PROVERAVANJU kakav je EFEKAT proizvelo kod slušalaca. Jer samo tako možemo biti sigurni koliko smo uspeli.
ballman1

CENOVNIK

cenovnik_radni_dan
*Cene su izražene u EUR valuti bez PDV-a
*Obračun valute se vrši po zvaničnom srednjem kursu NBS
Zašto baš mi? Kreativni proces Primeri reklama
Osnovno pravilo je : “ REKLAMA MORA DA IZAZOVE EMOCIJU KOD SLUŠAOCA!”   Istraživanja su pokazala da ljudi radio doživljavaju kao prijateljski medij, a upravo radijska reklama izaziva najjaču emociju kod slušalaca.   Ukoliko želite da plasirate nov proizvod ili uslugu, da održite svest o postojanju Vašeg brenda, radijski oglas je idealno rešenje. Možemo za Vas izraditi oglase u vidu pevanih reklama, tizer-reklama, igranih poruka, standardnih servisnih džinglova…   Radijsku reklamu možemo da uradimo na dva načina: onako kako ste je vi osmislili ili da sve prepustite našem kreativnom timu koji će napraviti reklamnu poruku baziranu na našem dugogodišnjem iskustvu kombinovanim sa dubokom analizom vašeg Brenda, vaših proizvoda i usluga i na kraju, ciljne grupe vaših kupaca.   DRUGAČIJI PRISTUP = PERCEPCIJA VAŠEG PROIZVODA ILI USLUGE = PROFIT
radijski-sat
Prva faza je oblikovanje ideja na sastanku KREATIVNOG TIMA. Analizom vašeg brifa kreativni tim određuje najbolji tip reklame, njenu temu i dužinu trajanja. Nakon toga taj predlog odlazi na snimanje u naš STUDIO gde se pronalaze odgovarajući VOKALI koji mogu što bolje da prenesu poruku spota.   AUDIO PRODUCENTI efektima i načinom montiranja vode računa da spot bude pre svega PRIMEĆEN, a onda da i kod slušalaca stvori odgovarajuću SLIKU odnosno da izazove emociju.   Klijent se odlučuje za najkreativniji predlog reklame i ona dalje nastavlja svoj put do slušalaca.
radijski-sat

Primeri radijskih reklama:

Servisne:

Porta de lux

Polo automobili

passat automobili

Odeon Travel

Merkur

FIAT

Korifeo

Dolina Morave

Dolina Morave 2

Igrane:

Primavera

Masterfood

Knauf

Garinelo

Fam Krusevac

Daj Daj Pelene

Ant Computers

Pevane:

Lacalut

oglasi_ballman

Primeri radijskih glasova:

Radio-S1:

Glas 1

Glas 2

Glas 3

Glas 4

Glas 5

Glas 6

Radio S3:

Glas 1

Glas 2

Glas 3

Glas 4

Glas 5

Radio S4:

Glas 1

Glas 2

Glas 3

Glas 4

Glas 5

Glas 6

dj_line