email
+381 11 40 40 445
email
+381 11 40 40 410
email

gradski radio

Više muzike za dobar osećaj

Kao naslednik radio stanice „MFM“ , 102,2 Gradski krenuo je sa radom 7. Marta 2012. godine. Tada je promenjen muzički format, i ideja je da se stvori beogradska radio stanica koja će imati pravi duh Beograda. Di-džejevi (voditelji) bave se gradskim temama i prezentuju ih na prirodan i zabavan način, a najbolja strana pop i rok muzika daje radiju urbani pečat.

Brend 102,2 Gradskog radija gradi se u smeru urbanog beogradskog radija za populaciju od 25 do 45 godina i razvija radijske forme koje su nove na našem tržištu i Beograđanima pružaju radio kakav do sada nisu imali.

podaci firme
gradski radio

oglašavajte se kod nas

naše aktivnosti

Fantom
Slušaoci su tokom dve nedelje imali priliku da na vrlo zabavan način osvoje 30 nagradnih putovanja u Veneciju. Fantom se svakog radnog dana nalazio na tri različite lokacije u gradu, a zadatak slušalaca je bio da ga pronađu. U programu smo davali smernice i kroz razne vrste pomoći olakšavati potragu. Što se duže i pažljivije prati program, veće su i šanse da se pogodi lokacija, pronađe fantom i osvoji nagrada. Slušaoci su prilazili fantomu sa pitanjem - „Da li si ti Gradski fantom?“ i osvajali vikend za dvoje u najromantičnijem gradu na vodi!
UKOLIKO VAM SE DOPADA, OVA AKCIJA MOŽE BITI VAŠA.
Gradska jelka
Igraj i pogodi šta krije Gradska jelka u igri memorije!! Svakog radnog dana slušaoci su birali 2 od 60 numerisanih kugli kojima je okićena naša novogodišnja Gradska jelka. Iza kugli se krilo 30 fenomenalnih nagrada, a da bi ih osvojili slušaoci su morali da upare dve kugle sa istim poklonom. Oni koji su pažljivo pratili koje su kugle do tada već otvarane i šta se iza njih krije, imali su i veće šanse da osvoje laptop, netbook, digitalni fotoaparat, mobilni telefon, monitor, štampač...
UKOLIKO VAM SE DOPADA, OVA AKCIJA MOŽE BITI VAŠA.
Gradski šoping
U programu Gradskog radija svakog dana emitovali smo po tri kupca koji su u Delta sitiju pazarili po nekoliko artikala, a onda nabrajali proizvide koje su kupili I konačnu cifru svog računa. Cifra je tonski BIP-ovana (sakrivena). Slušaoci imali zadatak da pogađaju koji kupac je potrošio najviše novca. Ukoliko pogode - dobijali su vaučer od 5000 din za kupovinu u Delta sitiju, a ako pogreše onda su dobijali utešnu nagradu: vaučer od 500 din za Costa coffee.
UKOLIKO VAM SE DOPADA, OVA AKCIJA MOŽE BITI VAŠA.
Porodični kviz
Zanimlljiva “borba” roditelja i dece, svakog vikenda u Porodičnom kvizu, trajala je dva meseca. Roditelji su imali prilike da provere koliko su naučili od svojih mališana i obrnuto. Odgovarali su na kviz pitanja iz oblasti međusobnih interesovanja. Deca su se uspešno snalazila sa pitanjima iz oblasti sporta, kulture i politike, a roditelje smo stavljali na muke sa dečijim omiljenim crtanim filmovima, pričama, knjigama…
UKOLIKO VAM SE DOPADA, OVA AKCIJA MOŽE BITI VAŠA.
Gradski keš
Svakog radnog dana na Gradskom radiju će tri puta dnevno biti objavljena odredjena cifra. Registrovani slušaoci koje Gradski radio pozove, i koji znaju tačnu cifru koja je objavljena u programu, dobijaju tu cifru u kešu.
UKOLIKO VAM SE DOPADA, OVA AKCIJA MOŽE BITI VAŠA.
Flert faxomanija
Kada ujutru ustanete, kada se umijete i operete zube, prvo uključite 102,2 Gradski, a onda započnete da gustirate prvu kafu. Mi smo saznali za Imlekov flert , probali ga…oduševili se i rešili da baš sa njime obradujemo što više kancelarija u gradu. Obišli smo tačno 50 firmi i poklonili 600 lednih kafa. Reakcija je uvek bila ista, a oni će od sada piti samo ovu kafu. Ako smo nekako vas preskočili, očekujemo da sami pronađete put do flerta…uz njega je, u svakom smislu, sve lepše .
UKOLIKO VAM SE DOPADA, OVA AKCIJA MOŽE BITI VAŠA.
Pauza za kafu
Pauza za kafu na 102, 2 Mhz. Slušaoci su fotografisali najsmešnije i najzanimljivije detalje, kolege, trenutke ili dešavanja na njihovom radnom mestu. Svakodnevno smo birali pobedničke fotke, a autore istih nagrađivali slatkim Costa coffee paketom za celu kancelariju.
UKOLIKO VAM SE DOPADA, OVA AKCIJA MOŽE BITI VAŠA.
RASPEVANA KANCELARIJA
Vredno radite i slušajte „Gradski“ u svojim kancelarijama, a za Vašu i radost Vaših kolega budite i sami odgovorni! Pustite svoj hit i poručite nešto svojim saradnicima. Vi odaberite tri pesme koje će Vam Barbara puštati radnim danima u deset. Iznenadite i obradujte svoje kolege uz pomoć Gradskog radija! Budite di-džej svoje kancelarije.
UKOLIKO VAM SE DOPADA, OVA AKCIJA MOŽE BITI VAŠA.
Uskršnje jaje
Slušaoci Gradskog radija slali su fotografije svojih uskršanjih jaja, a vlasnici onih koja su bila najlepše ukrašena dobili su po tri kilograma šunke. Kralj Uskrsa Ogi, birao je 10 najzanimljivijih jaja, a Yuhor je bio zadužen za ukusne poklone.
UKOLIKO VAM SE DOPADA, OVA AKCIJA MOŽE BITI VAŠA.
Zvezda dana
Akcija “Zvezda dana” trajala je tri nedelje, a u okviru nje podeljeno je 90ipod shuffle-a. Di-džejevi jutarnjeg programa proglašavali su u svojoj emisiji muzičara- zvezdu dana. Kada su slušaoci čuli pesmu zvezde dana u bilo kojoj emisiji Gradskog radija, javljali su se i dobijali poklone.
UKOLIKO VAM SE DOPADA, OVA AKCIJA MOŽE BITI VAŠA.
infografika