RADIO S4

Slogan RADIJA S4 ( ex Gradski radio) “100% hit” opravdava muziku koju beograđani najradije slušaju na frekvenciji 102,2 Mhz. Emitovanjem najvećih i najnovijih svetskih hitova, kao i hitova iz 90-tih i 00-tih, i svakodnevnim razvitkom radijskih formi koje su nove na našem tržištu, beograđani su dobili radio kakav do sada nisu imali. Moderan radio koji svojim slušaocima pruža mogućnost da osete prisutnost i duh našeg glavnog grada, sa aktuelnim temama prezentovanim na savremen i zabavan način, uz najbolje svetske hitove – kombinacija je koja nas čini jedinstvenim u gradu.
ballman1

Beograd

 
128,137 Broj slušalaca
11.5 Procenat slušalaca
3.5 Share
111 Vreme slušanja (min)
IPSOS Strategic Marketing

CENOVNIK radni dan

cenovnik_radni_dan
*Cene su izražene u EUR valuti bez PDV-a
*Obračun valute se vrši po zvaničnom srednjem kursu NBS

CENOVNIK vikend

cenovnik_vikend
*Cene su izražene u EUR valuti bez PDV-a
*Obračun valute se vrši po zvaničnom srednjem kursu NBS
KLASIČAN EPP Sponzorstva AKTUELNOSTI
Jedan radijski sat bi trebalo da, u 3 x 20minuta ili 4 x 15munuta, pruži slušaocu tri najbitnije stvari:
 • MUZIKU
 • INFORMACIJU
 • ZABAVU
Klijentima je na raspolaganju klasičan EPP u okviru REKLAMNIH BLOKOVA koji se smeštaju na 20-om i 50-om minutu u toku jednog radijskog sata ili na 15-om odnosno 45-om minutu, u zavisnosti od biranih formata za datu radio stanicu.   Za klijente koji žele, pored svega, da se posebno istaknu od ostalih komercijalnih partnera tu su PREMIUM POZICIJE ( samostalna seča) i one se nalaze na pocetku i na punom satu i na polovini sata. Cena ovih pozicija je 50% od cena regularnog EPP-a
radijski-sat
  • Svaka radijska emisija ima mogućnost zakupa sponzorskog paketa oglašavanja. Sponzor emisije se vezuje za određenu emisiju na određeni vremenski period ( nedelja, mesec, godina) i tokom tog perioda dobija određeni broj komercijalnog pojavljivanja u okviru svake emisije. U zavisnosti od vrste i trajanja emisije svaki sponzor dobija određeni broj premium pozicija, najava i odjava u vidu co –brendinga, voditeljskih pr segmenata i sl. Komercijalnih formi koje su definisane cenovnikom
 
  • Pored sponzorstava emisija dajemo mogućnost zakupa sponzorstva servisnih elemenata kao što su vremenska prognoza i saobraćajni servis.
 
 • Takođe sve naše programske aktivacije mogu biti brendirane sponzorskim elementima. Možete postati sponzor različitih vrsta promo akcija u zavisnosti od potreba vašeg biznisa i vaše delatnosti.
 
Na programu RADIJA S4 trenutno se emituju sledeće emisije Radnim danima:
 • Jutro na Radiju S4………………………….………….…….7-10h
 • Od 10-14 sa Danijelom………………………………….10-14h
 • Od 14-18 sa Vanjom.………………….………………….14-18h
 • Stigla vam je Poša….…….……..…………………………od 18h
Vikend emisije:
 • Vikend sa Jocom….…………..subota-nedelja   10-15h
radijski-sat
oglasi_ballman

AKTIVACIJE